Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα, καθώς ο Υποστράτηγος Γρηγόριος Γρηγοριάδης, πέρασε το αστέρι του Ανθυπολοχαγού στο γιο του Ιωάννη Γρηγοριάδη, ο οποίος ολοκήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και απολύθηκε με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού, σύμφωνα με την στρατιωτική τάξη.

Ο Γιάννης Γρηγοριάδης, υπηρέτησε ως Έφεδρος Αξιωματικός (Δόκιμος) στις τάξεις των Ειδικών Δυνάμων του Ε.Σ (ΛΟΚ) ενώ από σήμερα επιστρέφει στις τάξεις των πολιτών. Όμως νωρίτερα σήμερα, δέχτηκε από τα χέρια του ίδιου του πατέρα την τιμή, να λάβει τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού, πριν πάρει στα χέρια του το απολυτήριο από τον Ελληνικό Στρατό.

Ο ίδιος μάλιστα έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

Λήξη Λ.Ο.Κ. επισήμως! Μια 14μηνη πορεία με ουκ ολίγες δύσκολες αλλά και συνάμα όμορφες στιγμές! Γνωρίμιες με εξαιρετικούς ανθρώπους που θα μείνουν ανεξίτηλες στην μνήμη μου! Αυτό που θα μου μείνει και θα το φέρω σε όλη μου την ζωή είναι η περηφάνια που υπηρέτησα ως ΔΕΑ (ΕΔ) στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικότερα στην <<πρωτεύουσα>> των Ειδικών Δυνάμεων, στην Δ’ Μοίρα Καταδρομών!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνονται οι Johny Grigoriadis και Grigorios Grigoriadis, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here