Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου: “Κάποιος πρέπει να θυμίσει στην κ. Τελιγιορίδου ότι στο σπίτι του κρεμασμένου κανείς δεν μιλάει για σχοινί.

Και αυτό γιατί μετά από χρόνια περιπλάνησης στο ΠΑΣΟΚ, ανακάλυψε ξαφνικά τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις τα τελευταία  χρόνια. Αν και οφείλω να της αναγνωρίσω ότι προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Έμαθε εύκολα να λέει συνεχώς ψέματα και να δουλεύει ψιλό γαζί τους συμπολίτες μας.

Ετοιμάζεται να σηκώσει το χέρι της για να ψηφίσει νέα μείωση των συντάξεων και νέα μείωση του αφορολόγητου ορίου μισθωτών και συνταξιούχων και την ίδια ώρα μιλάει για ασυναρτησίες και διχασμένες προσωπικότητες.

Θα ήταν στα αλήθεια αστείο αν δεν αφορούσε την μείωση των αποδοχών 1,5 εκ. περίπου μισθωτών και συνταξιούχων. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να την απασχολεί και πολύ.

Λίγη περισσότερη σεμνότητα απέναντι τουλάχιστον σε αυτούς που ετοιμάζεται να περικόψει   τα εισοδήματα τους και ταυτόχρονα τους λέει κατάμουτρα ψέματα, δεν θα έβλαπτε”

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ολ. Τελιγιορίδου σήμερα το πρωί στον Αντώνη Παραρά, κατά τη διάρκεια της οποίας έστρεψε τα βέλη της κατά της συναδέλφου της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here