Χάρη στις συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες δύο ανθρώπων από την περιοχή μας, συγκεκριμένα της Μαρίας Νάτσιου και του Νίκου Μπόραβου, που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αύξηση της επισκεψιμότητας και την ανάπτυξης της Καστοριάς και εν γένει του νομού, έρχεται εδώ η 14η Πανελλήνια Συνάντηση του αρχαιότερου συλλόγου στο 4Χ4 δηλαδή του Jeep Club, σύμφωνα και με το δελτίο τύπου που εξέδωσαν και ακολουθεί.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Φίλων Αυτοκινήτου Jeep πραγματοποιεί από τις 2 Νοεμβρίου έως 4 Νοεμβρίου την  14η Πανελλήνια Συνάντηση του, στην Καστοριά. Το πάθος και η αγάπη για τα Jeep οδήγησε μία ομάδα ατόμων να δουλέψουν με όρεξη και πάθος για τη δημιουργία του Hellas Jeep Club στις αρχές του 2004.

Παρακινούμενοι από το πάθος και την αγάπη των φίλων μας Νίκου Μπόραβου και Μαρίας Νάτσιου για τον τόπο τους, την Καστοριά, μας οδήγησε στο Νομό σας. Η θέα από τον Προφήτη Ηλία, ο γύρος της λίμνης,  τα αρχοντικά στο Ντολτσό, τα βυζαντινά μνημεία, ο λιμναίος οικισμός, οι διαδρομές στο Γράμμο, έτσι όπως μας παρουσιάστηκε μέσα από την δική τους ματιά μας ενθουσίασε, είπαμε λοιπόν γιατί όχι, φέτος η Πανελλήνια Συνάντηση να γίνει στην Καστοριά.

Πολυσύνθετη ομάδα αφού τα μέλη του συλλόγου αποτελούνται από άντρες και γυναίκες, μεγάλους και μικρούς, επαγγελματίες και φοιτητές, μαλλιάδες και κουρεμένους, άντε και φαλακρούς, όλοι ενωμένοι κάτω από την ίδια σημαία γιατί μοιράζονται την ίδια τρέλα. Ο Σύλλογος μας ξεκίνησε από την προσπάθεια 20 περίπου φίλων που είχαν κοινό στόχο να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που θα ευνοούσε την ανταλλαγή εμπειριών με παλιούς και νέους φίλους . Έναν Σύλλογο που θα βοηθούσε τους Έλληνες οδηγούς Jeep να αξιοποιήσουν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους το 4χ4 τους, είτε αυτό σημαίνει σκληρή εκτός δρόμου οδήγηση είτε σημαίνει εκδρομή και ανάγκη φυγής από τις μεγαλουπόλεις και αναζητήσεις στην Ελληνική φύση.

Ο Σύλλογος μας είναι ο πρώτος Σύλλογος για 4χ4 που ασχολείται αποκλειστικά και μόνον με ένα 4×4 το αγαπημένο μας Jeep . Η ειδίκευση αυτή απαιτήθηκε από την αρχή από τα Ιδρυτικά Μέλη του Συλλόγου καθώς κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί το βάρος και άρα και όλη μας η προσπάθεια σε ένα μόνον 4χ4 για να έχουμε έτσι πολλαπλά οφέλη .

Σκοπός του Hellas Jeep Club είναι να προάγει το ενδιαφέρον και να προνοεί για την εκπαίδευση των φίλων του αυτοκινήτου Jeep σε όλο το φάσμα των οδηγικών συνθηκών , όπως και επίσης στην ασφαλή και υπεύθυνη χρήση του Jeep.

Να βοηθά τα μέλη του στην εξεύρεση λύσεων σχετικά με το τετρακίνητο όχημα τους. Να λαμβάνει μέρος ή και να οργανώνει πάσης φύσεως εκδηλώσεις που σκοπεύουν στην επίτευξη των παραπάνω.

Να βοηθά το κοινωνικό σύνολο προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες , πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων των μελών του που απορρέουν από την χρήση των τετρακίνητων μας Jeep. Και όλα αυτά μέσα σε μια φιλική ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Νίκο Μπόραβο και την Μαρία Νάτσιου για την συμβολή τους στην διοργάνωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here