Στην Καστοριά ο γραμματέας Κ.Ο. της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Τσιάρας – Δηλώσεις στην sentra.com.gr

Στην Καστοριά βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δη??οκρατίας, Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο οποίος θα παραστεί στην ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ.

Τον κ. Τσιάρα συνοδεύει στην πόλη μας ο κοινοβουλέυτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και πρώην αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

Τον βουλευτή Καρδίτσας υποδέχθηκε η βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, η οποία τον καλοσώρισε και τον ευχαρίστησε για ότι έχει προσφέρει για την περιοχή. 

Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ, δήλωσε ο κ. Τσιάρας, τονίζοντας ότι οι πρώτες του εντυπώσεις από την πόλη είναι εκπληκτικές και θα τον “αναγκάσουν” να επιστρέψει ξανά. 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε από την Καστοριά στο ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική “λαϊκισμού και ασφυξίας”, όπως την χαρακτήρισε, λέγοντας παράλληλα πως σε αυτό τον “κατήφορο” η Νέα Δημοκρατία αντιστέκεται. “Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε πράγματα για τα οποία δεν υπήρχαν αντικειμενικές δυνατότητες να εκπληρωθούν”. 

Τέλος ο ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μίλησε για την ανάγκη μιας κυβέρνησης Δικαίου, που θα αφουγκράζεται και θα υπηρετεί τους πολίτες.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ