Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη.

01/05/22/: Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς που διοργάνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς, παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατάση.

Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Μακεδονομάχων, ανάγνωση ψηφίσματος από τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς, Αθανάσιο Παπανδρέου και κατάθεση λουλουδιών, στη μνήμη όλων εκείνων που αγωνίστηκαν για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η Αντιπεριφερειάρχης, παρακολούθησε την εσπερινή λειτουργία στην Μονή Αγίου Αθανασίου Ζηκόβιστας, στον Άγιο Ηλία Καστοριάς, όπου είχε την χαρά να συνομιλήσει με την μοναχή Σωφρονία.

02/05/2022: Παρακολούθηση Θείας Λειτουργίας στο ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου, στο Βουνό Καστοριάς. Η εκδήλωση γίνεται την ημέρα αυτή, που η εκκλησία μας τιμά την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και εξωτερικοί χώροι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here