Την 14η Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Athens Plaza της Πλατείας Συντάγματος έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Καστοριανών της Αθήνας ‘Ο Άγιος Μηνάς’.

Η εκδήλωση έγινε σε γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα με την συμμετοχή των συμπατριωτών και των φίλων μας, όπου χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς της Καστοριάς μας και διασκεδάσαμε με την συνοδεία ζωντανής μουσικής και πλούσιου μπουφέ.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με επιστολές τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστορίας κκ Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κος Σωτήριος Αδαμόπουλος και η Βουλευτής Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε η κα Παναγιώτα Βλάχου. Επισυνάπτουμε φωτογραφία με την τυχερή της βραδιάς, την Πρόεδρο του Συλλόγου μας κυρία Τζίνα Αποστολίδου και την Αντιπρόεδρο μας κυρία Μαρία Κοσμοπούλου (1η φωτογραφία).

Σας επισυνάπτουμε επίσης φωτογραφίες της προέδρου μας και της αντιπροέδρου μας με την μικρή δεσποινίδα Λιόγανου (2η φωτογραφία), από την κοπή της βασιλόπιτας με την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ (4η φωτογραφία) καθώς και στιγμιότυπο από τη βραδιά (3η φωτογραφία).

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ

Η Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΩΤΑ ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗ

kastorianoi athina vasilopita1

kastorianoi athina vasilopita2

kastorianoi athina vasilopita3

kastorianoi athina vasilopita4


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ’

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1953

ΕΔΡΑ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 38-40, ΑΘΗΝΑ, 10681

ΤΗΛ 210-7511589 & 210-9736657, ΦΑΞ 210-7512605

Email: agiosminassk@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here