Στο πλαίσιο της 19ης «στροφής» της φετινής σεζόν, τρεις είναι οι αναμετρήσεις που «κλέβουν» την…  παράσταση και προσελκύουν πάνω τους τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων του νομού μας, με τη μία από αυτές να αφορά την κόντρα στο Νταηλάκη ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Παναργειακό, ενώ οι άλλες δύο σχετίζονται με τα ματς- ντέρμπι της «ουράς» του βαθμολογικού πίνακα μεταξύ  ΠενταβρύσουΚρόνου και Δόξας ΑμπελοκήπωνΚάστορα.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Ωστόσο, και οι υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις της ημέρας δεν στερούνται προσοχής, αφού παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Η πρώτη, εν προκειμένω, από τις τρεις έχει να κάνει με την κόντρα στην Κορησό ανάμεσα στην τοπική Δόξα και την πρωτοπόρο στη βαθμολογία Αστραπή Μεσοποταμίας, ενώ τη δική τους χάρη έχουν και οι αναμετρήσεις στο Τοιχιό μεταξύ Α.Ε. ΒιτσίουΓράμμου Μαυροχωρίου και στην Πολυκάρπη ανάμεσα στον Ηρακλή και την Α.Ε. Γραμμοχωρίων.

Αν, τέλος, εξαιρεθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή Πολυκάρπης με την Α.Ε. Γραμμοχωρίων που, αναντίρρητα, δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι υπόλοιπες πέντε είναι ικανές να διαμορφώσουν νέο σκηνικό στο τρέχον πρωτάθλημα, αφού υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για να πέσει η αυλαία του.

Ρεπό έχει η Ομόνοια Βογατσικού.

 Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here