Το Επιμελητήριο Καστοριάς, αλλά και την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στην Καστοριά επισκέφθηκε η Μαρία Αντωνίου

Οι αναρτήσεις της για τις συναντήσεις που είχε:

Επισκέφθηκα σήμερα την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης στην Καστοριά, όπου είχα συνάντηση με τον Προϊστάμενο και συνομίλησα με εργαζόμενους.
Επικεντρωθήκαμε στα προγράμματα απασχόλησης που βρίσκονται σε εξέλιξη και σε ειδικότερα θέματα, που αφορούν στη στρατηγική της ΔΥΠΑ για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού και τη διασύνδεση της επαγγελματικής κατάρτισης με την αγορά εργασίας και τις πραγματικές ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας.
Μέλημα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν και θα είναι την επόμενη μέρα η εφαρμογή πολιτικών που μειώνουν την ανεργία και δίνουν κίνητρα στους νέους να μείνουν στον τόπο.
Στην κατεύθυνση αυτή η Καστοριά μας, εντάχθηκε σε Πιλοτικό Πρόγραμμα Απασχόλησης για ανέργους 18-66 ετών.
Θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και τον Διοικητή της ΔΥΠΑ Σπύρο Πρωτοψάλτη για την αποδοχή της πρότασής μου.
Θα είναι σίγουρα μία ανάσα για την ακριτική μας περιοχή και θα συμβάλει στην συγκράτηση του πληθυσμού στις εστίες του.
Η συνεχής μείωση της ανεργίας είναι στόχος για εμάς. Ήδη καταφέραμε πολλά ! Και συνεχίζουμε ….

Επισκέφθηκα το Επιμελητήριο Καστοριάς, όπου είχα συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο Μπάμπη Καραταγλίδη και τον Αντιπρόεδρο Παντελή Σιάντση.

Ενημερώθηκα εκτενώς για την υφιστάμενη κατάσταση των επιχειρήσεων, μελών του ΕΒΕ, για τις δράσεις του φορέα και για τους μελλοντικούς στόχους.

Σε συνέχεια της αγαστής συνεργασίας που είχαμε για όλα τα θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα δεσμεύομαι ότι θα είμαι και την επόμενη μέρα δίπλα τους.

Τα 4 χρόνια Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις τον επιχειρηματικό κόσμο, καταφέραμε παρά τις αντιξοότητες να κρατήσουμε όρθιες τις επιχειρήσεις και να δημιουργήσουμε ένα φιλοεπενδυτικό περιβάλλον.

Διαχρονικά είμαι στη διάθεση του Επιμελητηρίου για να ακούω τους προβληματισμούς και να προτείνω λύσεις προς όφελος της επιχειρηματικότητας.

Συνεχίζουμε Σταθερά – Τολμηρά – Μπροστά !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here