Τρέχοντας «σφαιράτοι» οι παίκτες του Βαγγέλη Σιώμου στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους με Α.Ε. Γραμμοχωρίων (3-1), Γράμμο Μαυροχωρίου (0-2), Κάστορα (0-4) και Δόξα Αμπελοκήπων (4-0), λογικό είναι, να έχουν φτιάξει ένα κλίμα στις τάξεις του πολύ ευχάριστο.

Στηριζόμενοι, λοιπόν, οι «κοκκινόμαυροι» του Άργους Ορεστικού στο «καλό φεγγάρι» που είναι πάνω από το κεφάλι τους εδώ κι έναν μήνα, θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στο Τοιχιό την ομάδα του Νίκου Γατόπουλου, στοχεύοντας στο πέμπτο συνεχόμενο «τρίποντό» τους και στο ένατο συνολικά στο τρέχον πρωτάθλημα , προκειμένου να μείνουν «ζεστοί» στη διεκδίκηση της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.

Είναι, εντέλει, το τελευταίο  «διαγώνισμα» εκτός έδρας  που έχει μπροστά του το αργείτικο συγκρότημα στον α γύρο, ωστόσο, όσο «βατό» και αν φαντάζει το «θέμα» του για κάποιους, ο Βαγγέλης Σιώμος, καθώς και οι παίκτες του, κατά πως δηλώνουν, δεν έχουν σκοπό να δούνε το παιχνίδι αφ’ υψηλού και πως, αυτή τη φορά, θα επιδιώξουν τη νίκη πετυχαίνοντας γκολ από το α’ ημίχρονο και όχι όπως στα νικηφόρα ματς με Κάστορα και Δόξα Αμπελοκήπων.

Από την άλλη, στις τάξεις της Α.Ε. Βιτσίου, που λόγω ρεπό είχαν οι παίκτες της τον χρόνο να συνέλθουν, αλλά, παράλληλα, και να ανασυνταχθούν από την ήττα με σκορ 1-6 από τον Ηρακλή Πολυκάρπης, αυτό που θα επιδιώξουν στο πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι τους, είναι να βρούνε τα καλά αγωνιστικά τους πατήματα, στοχεύοντας, παράλληλα, στο όποιο κέρδος προκύψει γι’ αυτούς από το εν λόγω ματς.

Αναφορικά, τώρα, με την προσφιλή μας συνήθεια να προτείνουμε κάποιο σημείο για στοιχηματισμό, θα συστήσουμε το «2».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here