Ο νεαρός αθλητής, από το Άργος Ορεστικό, που τον γνωρίσαμε μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες που απέσπασε με την συμμετοχή του σε διάφορες οργανώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, πλέον φορά τα χακί.

Ο Μιχάλης Μπίζιος, αυτή τη φορά έδωσε τον «αγώνα» των Πανελληνίων Εξετάσεων μέσω των οποίων κατάφερε ακόμα μια μεγάλη επιτυχία, να περάσει στη σχολή που επιθυμούσε και ήταν η πρώτη του επιλογή! Αυτή της Σχολής Ευελπίδων στην Αθήνα! Κι αν άλλοι συμμαθητές του, που πέτυχαν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, περιμένουν την έναρξη των προγραμμάτων σπουδών των σχολών του, ο Μιχάλης ήδη εδώ και λίγες μέρες φοράει το χακί, έχοντας εκπληρώσει ακόμα έναν υψηλό του στόχο και λογίζεται ως Πρωτοετής Εύελπις.

Η βαριά αποστολή του πλέον καθώς και ο κύκλος σπουδών του, ως Αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού, δημιουργούν έναν γρίφο ως προς την πορεία του στα αθλητικά τεκταινόμενα, όπου μετρά ουκ ολίγες επιτυχίες! Το σίγουρος είναι πως, με τον συγκροτημένο χαρακτήρα του και τη θέληση της ψυχής του, θα καταφέρει να έχεις μια λαμπρή πορεία, κάτι που αποτελεί και εγκάρδια ευχή μας!

Βαγγέλης Παπαδόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here