Στον… πάγο μπαίνουν, λόγω των νέων μέτρων στην περιοχή μας, τα τοπικά πρωταθλήματα, ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, ο ΓΠΟ Καστοριάς και οι δύο ομάδες (ΑΣ Καστοριάς και ΑΣ Άργους Ορεστικού) του νομού μας που συμμετέχουν στην Γ’ Εθνική μπάσκετ.

Μετά την ανακοίνωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, για την τοποθέτηση της ΠΕ Καστοριάς στο επίπεδο 4 επικινδυνότητας και νέα μέτρα, δεν γλυτώνουν το… lockdown και οι ομάδες που συμμετέχουν στα Εθνικά ή και περιφερειακά πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα.

Να θυμίσουμε πως η πρεμιέρα για την Α’ και την Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς είχε ήδη αναβληθεί μια φορά και πλέον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τουλάχιστον τις 5 Νοεμβρίου που θα ισχύουν τα μέτρα, ενώ και ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας είχε σε αυτό το διάστημα δύο αγώνες για την Γ’ Εθνική και έναν για Κύπελλο Ελλάδας.

Για τον ίδιο λόγο αναβάλλεται και η πρεμιέρα για τον ΓΠΟ Καστοριάς στην Α΄Εθνική κατηγορία με τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου. Το ίδιο ισχύει και για τον Πήγασο Χιλιοδένδρου (Γ’ Εθνική Γυναικών).

Τέλος το πρωτάθλημα, μέχρι να λήξει το lockdown και για τον ΑΣ Καστοριάς, τον ΑΣ Άργους Ορεστικού, τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας και για άλλες ομάδες άλλων σπορ που συμμετέχουν είτε σε Εθνικά, είτε σε περιφερειακά πρωταθλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here