Δεν υπάρχει από σήμερα στη ζωή η πλέον ”γραφική” μορφή του Άργους Ορεσιτκού, που μπορεί να ήταν γνωστός με άλλο όνομα ωστόσο το κανονικό του όνομα ήταν Αργύρης Δημητρόπουλος!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Αργύρης του Άργους, δεν ζει πια, βυθίζοντας σε θλίψη όλη την πόλη και ιδίως εκείνους που έτρεφαν αισθήματα αγάπης στο πρόσωπο του, παρά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Ο Αργύρης, ήταν άκακος και υπήρξε γνωστός και για τα φωνητικά του χαρίσματα!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΣΕΝΤΡΑΣ, ο γνωστός σε όλο το νομό της Καστοριάς, Αργυρής, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ γινόταν διακομιδή από Καστοριά στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπέστη ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Ο Αργύρης επί χρόνια δεχόταν πολλαπλά πειράγματα άλλοτε αθώα, άλλοτε όχι τόσο και κάποιες φορές ιδιαίτερα σκληρά και αντιδρούσε νευρικά, καθώς ήταν και ο κύριος λόγος για να τον πειράζουν…

Ωστόσο υπήρξε άριστος χορωδός στη μικτή χορωδία της ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ καθώς επίσης διέθετε μεγάλη αγάπη για την ψαλτική τέχνη. Η ιδιαίτερα μπάσα φωνή του τον καθιστούσε ένα από τους καλύτερους ισοκράτες!

Η κηδεία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στο Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στο Άργος Ορεστικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here