Μετά τα αγαθά που συγκέντρωσαν, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν και συγκινητικό πανό για την Ελλάδα

Πριν τη σέντρα του ματς με τη Φλόρα, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ συγκέντρωσαν υλικά αγαθά, που θα σταλούν ως βοήθεια στους πυρόπληκτους της Αττικής.

Δεν έμειναν εκεί, αφού ανάρτησαν ένα συγκλονιστικό πανό που έγραφε: «Στάχτη κι αν γίνει κάθε της γης σου σπιθαμή, των Ελλήνων η ψυχή θα ‘ναι πάντα ζωντανή»!

 

 

Με πανό στήριξης στην Ελλάδα και οι Τούρκοι της Γκέζτεπε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό

 

4515725

Οι παίκτες της Γκέζτεπε βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το φιλικό με τον Ολυμπιακό με πανό στήριξης προς την Ελλάδα, ενώ το δικό τους μήνυμα έστειλαν και οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας κερδίζοντας το χειροκρότημα

Οι κόντρες και οι έχθρες δεν σημαίνουν τίποτα στις ψυχές των ανθρώπων που καταλαβαίνουν πως η αλληλεγγύη και η αδελφικότητα είναι όλα όσα ενώνουν τους λαούς, ειδικά σε στιγμές κρίσης και θλίψης, όπως αυτές που ζει η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Σε αυτό το κλίμα, οι παίκτες της Γκέζτεπε σήκωσαν πανό στήριξης, αναφερόμενοι στα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής.

Πριν την έναρξη του φιλικού με τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία, κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, έφεραν το μήνυμα «Περαστικά, γείτονα», σε ένα πανό με τα χρώματα της ελληνικής και της τουρκικής σημαίας.

Εξάλλου, οπαδοί που παρακολουθούσαν τον αγώνα έξέφρασαν τη στήριξή τους, με πανό «Pray for Greece».

Δείτε τις φωτογραφίες:

4515722
4515718
4515731
4515728
Goztepe

Πηγή:www.gazzettta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here