Οδηγήθηκε χθες το βράδυ στο τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου – Οι μητέρες των παιδιών λένε ότι την αναγνώρισαν – Οι αρχές κινήθηκαν μετά τα δημοσιεύματα του protothema.gr

Την κινητοποίηση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν τα δημοσιεύματα του protothema.gr για την σοκαριστική υπόθεση της γυναίκας που χαρακώνει βρέφη στον Άγιο Δημήτριο. Μετά τα δημοσιεύματα διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγγελία και η σχετική παραγγελία πήγε στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας. Σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου έφθασαν στον  εντοπισμό της γυναίκας, που οδηγήθηκε  στο τμήμα, όπου και αναγνωρίσθηκε από τους γονείς των θυμάτων της.

Ήταν πριν από λίγες ώρες όταν οι τρεις μητέρες τα μωρά των οποίων «χαρακώθηκαν» πριν από λίγες μέρες σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων περνούσαν διαδοχικά το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Αγίου Δημητρίου προκειμένου να καταθέσουν την απίστευτη ιστορία τους. Την ίδια σχεδόν ώρα οι άνδρες της ασφάλειας του εμπορικού κέντρου ενημέρωναν την αστυνομία ότι η ξανθιά γυναίκα που είχε προκαλέσει κακό στα μωρά βρισκόταν στα χέρια τους

Η γυναίκα βόλταρε για ακόμη μια φορά στο εν λόγω εμπορικό αναζητώντας πιθανότητα το επόμενο θύμα της. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν κάτι παραπάνω από αστραπιαία και μέσα σε λίγη ώρα η γυναίκα βρισκόταν στα χέρια τους, αφού πρώτα προέβαλε μεγάλη αντίσταση.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στη συνέχεια στο τμήμα όπου και την αναγνώρισαν οι μητέρες ενώ ασκήθηκε εναντίον της αυτεπάγγελτη δίωξη και αυτή την ώρα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα: «Πέσαμε σε αγγέλους», λέει μία από τις μαμάδες και συνεχίζει: «Εσάς τους δημοσιογράφους και τους συγκεκριμένους αστυνομικούς που έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βρούμε το δίκιο μας. Όπως ακούσαμε την υπόθεση ανέλαβε γυναίκα εισαγγελέας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών. Ευχαριστούμε και πάλι μέσα από την καρδιά μας…»

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here