Μετά την ανακοίνωση της Π.Ε. Καστοριάς για τα έργα οδοποιίας, υποδομών και προστασίας της λίμνης, προϋπολογισμού 3.500.000€, συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης, Σωτήρης Αδαμόπουλος.

Αρχικά ο κ. Αδαμόπουλος δήλωσε: «δεν είναι τα πρώτα έργα που γίνονται στο νομό, ορισμένοι είχαν την εντύπωση ότι τώρα ξεκίνησε να κάνει έργα η Περιφερειακή Ενότητα» και συμπλήρωσε: «έργα γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται στην Π.Ε. Καστοριάς, έχουμε και άλλα στο πλάνο μας στη συνέχεια μετά από αυτά».

Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης ανέλυσε τα έργα που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη ανακοίνωση και μάλιστα στάθηκε στο έργο για το ΔΗΝΑΚ που εγκρίθηκε το σχέδιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Καστοριάς και της ΑΝΚΟ Α.Ε., για διενέργεια μελετών, φακέλων έργων, σύνταξης, προκήρυξης και τευχών του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για τον Εκσυγχρονισμό και την Επέκταση των Εγκαταστάσεων του Υφιστάμενου Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς, προϋπολογισμού των μελετών αυτών 62.000€, λέγοντας: «είναι ένα πολύ σημαντικό έργο που θα βοηθήσει αυτό το Κέντρο να φτάσει στο επίπεδο του Σχινιά, έχουμε μεγάλα σχέδια για αυτόν τον χώρο, σε μια πόλη που είναι ουσιαστικά η περιοχή της κωπηλασίας, πρέπει να στηριχθεί αυτό το άθλημα και θα στηριχθεί».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Σωτήρη Αδαμόπουλου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here