Είναι γεγονός, πως τις τελευταίες μέρες το 1ο Δημοτικό σχολείο του Άργους Ορεστικού ήταν στην πρώτη γραμμή της τοπικής επικαιρότητας και, όχι μόνο, τόσο με το κοινωνικό του έργο, που παρουσίασε η sentra.com.gr με εκτενές ρεπορτάζ, όσο και με το σημερινό δυσάρεστο περιστατικό της διάρρηξης και της κλοπής, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Ωστόσο χθες οι μαθητές του σχολείου παρουσίασαν μια εξαιρετική γιορτή!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Η γιορτή είχε τον τίτλο «Σχολείο έχεις ταλέντο» σε παράφραση της τηλεοπτικής εκπομπής «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Στη γιορτή αυτή, που έγινε με την ευκαιρία της λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς, μαθητές όλων των τάξεων είχαν αποστολή να κάνουν μια παρουσίαση. Μια τάξη είχε αποστολή να παρουσιάσει τραγούδια, άλλη τάξη είχε αποστολή να παρουσιάσει έργα ζωγραφικής, άλλη έπρεπε να κάνει ένα μικρό θεατρικό, άλλη να παρουσιάσει ποιήματα, μα πάνω από όλα κάθε τάξη να παρουσιάσει το ταλέντο της, κάτι που τα παιδιά το κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Γονείς και δάσκαλοι απόλαυσαν τα παιδιά τους να παρουσιάσουν με τη χαρά της δημιουργίας τις ταλαντούχες αποστολές τους, χαρίζοντας τους το πιο θερμό χειροκρότημα!

Όμως η μεγάλη ευχαρίστηση της χθεσινής επιτυχημένης γιορτής, δηλητηριάστηκε σήμερα το πρωί, όταν διαπιστώθηκε πως το σχολείο είχε παραβιαστεί και είχαν κλαπεί πολλά και σημαντικά αντικείμενα! Ωστόσο η Αστυνομία, καταγράφοντας μια τεράστια επιτυχία, όπως μεταδώσαμε και σε αποκλειστικά ρεπορτάζ μας, σε πολύ λίγες ώρες, έλυσε το θέμα της κλοπής, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τους δράστες αλλά και τα κλοπιμαία, γεγονός που επέφερε και πάλι χαμόγελα!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here