Το ποδόσφαιρο ως ομαδικό άθλημα, και πάντα εφ’ όσον λειτουργεί με κανόνες, αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για τα παιδιά ώστε να επεξεργαστούν στοιχεία της προσωπικότητας τους που θα τους βοηθήσουν να πάρουν ευκολότερα και πιο γρήγορα αποφάσεις για το μέλλον τους.
    Όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε κλωτσήσει μια μπάλα, ωστόσο για κάποια παιδιά το μεράκι αυτό συνέχισε να τρέχει μέσα τους με τέτοιο τρόπο και ένταση , ώστε αποφάσισαν να ασχοληθούν με τις ιδιαίτερες τεχνικές και ικανότητες που απαιτεί η εξέλιξή τους στο ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα εκπληρώνουν και τις μαθητικές τους υποχρεώσεις , θέτοντας επιπλέον υψηλούς στόχους. Η όλη διπλή διαδικασία είναι ιδιαίτερα επίπονη, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς τους, που συμμερίζονται τον κόπο, την αγωνία αλλά και την χαρά της ανταμοιβής των παιδιών τους.
 
    Το Δ.Σ. του Παναργειακού συγχαίρει όλους τους αθλητές-ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που μετά την ολοκλήρωση των τάξεων του Λυκείου, πέτυχαν την εισαγωγή τους σε  πανεπιστημιακή σχολή.

    Συγχαρητήρια στον Χρήστου Ορφέα, στον Αζέμη Δημήτριο και στον Μάτσια Στέργιο για την επιτυχία τους. Επίσης συγχαίρει όλους όσους προσπάθησαν να εισαχθούν αλλά δεν τα κατάφεραν  για φέτος.

 
Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία και σε όσα νεαρά παιδιά επιθυμούν να ακολουθήσουν την πορεία αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here