Είναι φορές που δεν μπορείς εύκολα να μεταφέρεις, το νέο, την είδηση κτλ. γιατί δεν μπορείς να βρεις τα ανάλογα λόγια όπως στην περίπτωση του μικρού κοριτσιού από το Άργος Ορεστικό που δώρησε τα μαλλιά της για τους καρκινοπαθείς!
 
 
Το κοριτσάκι που ζει στο Άργος Ορεστικό και που με την πράξη της φανερώνει πως ήδη διαθέτει τεράστιο ψυχικό μεγαλείο, παιδεία που προέρχεται τόσο από την οικογένεια της, που την ανατρέφει με αρχές και αξίες, όσο και από τον εκπαιδευτικό περιβάλλον της, έρχεται να μας θυμίσει πως κάποιοι συνάνθρωποι μας που χτυπήθηκαν από την σκληρή ασθένεια του καρκίνου και βρίσκονται στο στάδιο των χημειοθεραπειών, χάνουν τα μαλλιά τους και έχουν ανάγκη από μια περούκα κατασκευασμένη από πραγματικά μαλλιά!
 
Η μικρή μας φίλη όμως από το Άργος Ορεστικό, μετά το σημερινό τους κούρεμα, δίχως δεύτερη σκέψη και συνεννόηση με τους γονείς της, προχώρησε στη δωρεά των μαλλιών για να βοηθήσει ένα πάσχοντα συνάνθρωπο μας και για την απίστευτη αυτή ενέργεια της δεν την αξίζουν μόνο μπράβο αλλά χίλιες, εκατομμύρια ευχές και μπράβο με την ελπίδα να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους! ΕΥΓΕ!
 
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος
 
Koritsaki dorise mallia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here