Το διήμερο 28 & 29 Ιουνίου 2022 το Παιδικό τμήμα του συλλόγου μας είχε την χαρά να συμμετάσχει στο Zagori basketball tournament που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην πόλη των Ιωαννίνων. Μια πολύ ωραία διοργάνωση με συμμετοχή πολλών και ισχυρών ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα Παίδων της Καστοριάς, έπαιξε τρία πολύ ανταγωνιστικά και απαιτητικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του ΒΑΟ Άρτας και του Προμηθέα Πάτρας.

Αγωνιστικά η ομάδα της Καστοριάς παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, στάθηκε άξια στις απαιτήσεις των αγώνων και παράλληλα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις!

Σε όλους τους αθλητές της ομάδας δόθηκε ικανός χρόνος συμμετοχής, ώστε να βρεθούν αντιμέτωποι με τις απαιτήσεις των αγώνων και να αποκτήσουν την απαιτούμενη εμπειρία. Παράλληλα οι προπονητές μπόρεσαν να επισημάνουν τις αδυναμίες και στη συνέχεια να «δουλέψουν» την ομάδα ώστε να τη βελτιώσουν.

Η συμμετοχή της ομάδας μας στο τουρνουά ήταν πολύ σημαντική και χρήσιμη, καθώς μέσα στο καλοκαίρι θα αρχίσει η προετοιμασία του νέου Παιδικού τμήματος ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., το προσεχές φθινόπωρο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή  τους για το αγωνιστικό τους ήθος.

Ο Α.Σ. Καστοριάς θέλει να ευχαριστήσει τους ακούραστους προπονητές και τον γυμναστή της ομάδας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και που κρατούν τα παιδιά κοντά στα ιδεώδη του αθλητισμού!

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την υπέροχη φιλοξενία και τους συγχαίρουμε θερμά για την υποδειγματική οργάνωση!

Α.Σ.Καστοριάς (Γ. Καραταγλίδης – Χρ. Τερσενίδης) Γ. Στεφανής, Δ. Φιλιππίδης, Π. Ντόντης, Αλ. Μονοβασίλης, Π. Κώτσης, Κ. Μαυροδήμος, Ορ.Στεφανής, Γ. Παναγιωτίδης, Μ. Εφραιμίδης, Γ. Κωνσταντίνου και Δ. Ζήλας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here