Συναντήσεις εργασίας με τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς. Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μία μέρα, ούτε ένα λεπτό. Θέλουμε, όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, να είμαστε πανέτοιμοι την 1η Σεπτεμβρίου.

Ξέρουμε ότι μας περιμένει πάρα πολλή δουλειά και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να οργανώσουμε από τώρα μία συνεργασία και μία ομαλή μετάβαση για την επόμενη μέρα, όπου θα πρέπει όλοι μαζί να σηματοδοτήσουμε ένα νέο ξεκίνημα. Θα πρέπει να μας διακατέχει πνεύμα συνεννόησης, συνεργασίας και αλληλοσεβασμού για να πάμε τον τόπο μας μπροστά.

Λίγο νωρίτερα εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορα, η ιερά μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως, του ιατρού και θαυματουργού, παρουσία του νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας, κουστούμι και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here