Συνάντηση της Μ. Αντωνίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μέτρο Α.Ε. Νίκο Κουρέτα

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνίου για την συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μέτρο Α.Ε. Νίκο Κουρέτα:

Τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μέτρο Α.Ε. Νίκο Κουρέτα, συνοδευόμενο από διευθυντικά στελέχη του Μετρό Θεσσαλονίκης συνάντησα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Κουρέτας μαζί με τον Διευθυντή Έργων Μιλτιάδη Μπούγαλη και την Διευθύντρια Ανάπτυξης Μαρία Ζουρνά με ενημέρωσαν διεξοδικά για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στην ολοκλήρωση μεγάλων υπό κατασκευή έργων με πρώτη προτεραιότητα την ολοκλήρωση και θέση σε λειτουργία της βασικής γραμμής του Μετρό Θεσσαλονίκης και της επέκτασης προς Καλαμαριά. Επιπλέον οι αστικές συγκοινωνίες, το αεροδρόμιο Μακεδονία, τα έργα στο λιμάνι αλλά και σημαντικά οδικά έργα στην ευρύτερη περιοχή βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησής μας.
Η Κυβέρνησή μας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επανειλημμένως εκφράσει την βούλησή του ότι το Μετρό Θεσσαλονίκης θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία τον Απρίλιο του 2023 και θα αποτελεί έναν από τους ομορφότερους σταθμούς διεθνώς καθώς θα συνδυάζει το μεταφορικό του αντικείμενο με έναν υπερσύγχρονο μουσειακό χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here