Στην Αντιδημαρχία “Τουρισμού – Επιχειρηματικότητας” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου η συνάντη??η μεταξύ του Αντιδημάρχου κου Λάζαρου Ζήση, του Προέδρου Συνδέσμου Γουνοποιών

“Ο Προφήτης Ηλίας” κου Ιωάννη Κορεντσίδη και του μέλους του ΔΣ του Συνδέσμου κου Λάζαρου Σαββίδη.

Ζητήματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καστοριάς – Αντιδημαρχία “Τουρισμού-Επιχειρηματικότητας” και του Συνδέσμου Γουνοποιών συζητήθηκαν στη συνάντησημε αφορμή τη διοργάνωση του 1stKastoriaFurShoppingFestival που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών, από 3 έως 6 Νοεμβρίου στην Καστοριά. Επίσης, ο κος Κορεντσίδης και κος Σαββίδης παρουσίασαν συνοπτικά στον Αντιδήμαρχο τις θέσεις και τις προτάσεις του Συνδέσμου για τη μελλοντική ανάπτυξη της γουνοποιητικής επιχειρηματικότητας στην Καστοριάς και γενικότερα.

Ο κος Ζήσης από την πλευρά του χαρακτήρισε εντυπωσιακή την επιχειρηματική δραστηριότητα και τον προγραμματισμό του Συνδέσμου και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Τόνισε ότι το 1stKastoriaFurShoppingFestival μπορεί να αποτελέσει έκθεση σταθμό για τη στρατηγική ενίσχυσης του κλάδου και ότι ο Σύνδεσμος Γουνοποιών αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here