Με πρωτοβουλία της Ολυμπίας Τελιγιορίδου, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, και της Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε χθες, 11 Νοεμβρίου, συνάντηση των Αγροτικών Φορέων του Νομού Καστοριάς, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΓΕΟΚ, ΑΣΟ Καστοριάς, ΟΡΜΗ Βιτσίου, ΑΣΟ Καστοριάς – Άργους Ορεστικού, ΑΣ Φυτικής Παραγωγής Καστοριάς, ΑΣ Άργους Ορεστικού, ΑΣ Πενταβρύσου. Παρόν στη συζήτηση ήταν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θ. Καρυπίδης.

Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στο χώρο της ΓΕΟΚ, όπου οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας, έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα θέματα που τους απασχολούν. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των φορέων και του κ. Μπόλαρη, ο οποίος απάντησε στα ζητήματα και ανέλυσε την πολιτική της κυβέρνησης για τον πρωτογενή τομέα. Από τη πλευρά του Υπουργού υπήρξε επίσης η δέσμευση της συνέχισης του διαλόγου και της προσπάθειας για δράσεις συνέργειας ανάμεσα στους φορείς και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here