Συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο το Καστοριά Club ΠΑΟΚ αλλά χρειάζεται στήριξη

Η ανακοίνωση του club:

Όλο αυτό το διάστημα τηρώντας τις αρχές και τα ιδανικά μας ξεκινήσαμε μια προσπάθεια στήριξης ατόμων και οικογενειών της τοπικής κοινωνίας μας που είχαν πρόβλημα βιοπορισμού (αγαθά πρώτης ανάγκης, θέρμανση, ρουχισμό). Καταφέραμε λοιπόν σε μεγάλο βαθμό και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό , να ζεστάνουμε σπίτια και να στρώσουμε γιορτινά τραπέζια για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανεβούμε την ανηφόρα που μας επέβαλαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις μαζί με την πανδημία, χέρι, χέρι και με ανθρωπιά. Είμαστε όμως στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως οι δικές μας οικονομικές δυνατότητες στέρεψαν και επειδή οι ανάγκες είναι αρκετά μεγάλες ενημερώνουμε οποίος έχει την δυνατότητα και την διάθεση να συνεισφέρει να επικοινωνήσει μαζί μας!
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλες αυτές τις επιχειρήσεις και τον απλό λαό που στάθηκε δίπλα σ’ αυτή τη προσπάθειά μας, ανεξαρτήτως χρώματος ομάδος και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι όσο αντέχουμε.
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
KASTORIA CLUB PAOK

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καστοριάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩ To Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καστοριάς, ευχαριστεί το σύνδεσμο Kastoria club PAOK" για την συνεχή προσφορά του, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη και βρίσκονται σε δύσκολη θέση.[ Εχουν βοηθηθεί έως τώρα 19 οικογένειες, εκ των οποίων: 7 πολύτεκνες, μονογοϊκές, 2 ηλικιωμένων και μονοπρόσωπα νοικοκυριά.] Î συμβολή αυτή στα πλαίσια συνεργασίας και προσπάθειας για την επίτευξη κοινού σκοπού, αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία, της τοπικής κοινωνίας μας, και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο. Με εκτίμηση, Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του Κ.Κ Κυριλλίδου Αγγελική Κωστοπούλου Αθανασία"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here