Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζονται και σήμερα στις εγκαταστάσεις της Κ.Τ.Κ. Α.Ε. τα μαθήματα διαλογής δερμάτων και εποχιακές πληροφορίες στους Έλληνες εκτροφείς από το δημοπρατήριο της Kopenhagen Fur.

Στο σεμινάριο συμμετέχουν κατά ομάδες πάνω από 130 Έλληνες εκτροφείς από την Καστοριά και την ευρύτερη περιοχή της Σιάτιστας, και έχει ως στόχο τους τρόπους βελτίωσης της ποιότητας των παραγόμενων στην Ελλάδα γουνοδερμάτων (χρώμα, διασταυρώσεις, μέγεθος κ.α.), ενώ παράλληλα και πρακτική άσκηση σε ένα πρότυπο φάρμας με mink που στήθηκε για τις ανάγκες του σεμιναρίου στον αύλειο χώρο των εγκαταστάσεων της Κ.Τ.Κ.

Κύριος υπεύθυνος της εκδήλωσης είναι ο αντιπρόσωπος της Kopenhagen Fur στην Ελλάδα, Λεωνίδςα Μπούτης, ο ποίος μαζί με άλλα στελέχη του Δανέζικου δημοπρατηρίου, όπως ο κ. Per Knudsen, η κ. Christine Otzen,ο Jan Rasmussen (διαλογείς στα ζωντανά βιζόν), Lars Engholt και Erol Altunoz (εκπαιδευτές στη διαλογή δερμάτων), παρέχουν πολύτιμες και χρήσιμες πληροφορίες στους Έλληνες εκτροφείς.

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με μαθήματα διαλογής δερμάτων κ.α.

seminaria kope ktk 2h mera

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here