Στο κρατητήριο της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών πέρασε τις πρώτες ώρες του στην Ελλάδα ο διεθνούς φήμης dj Steve Aoki, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς που νόμισαν πως επρόκειτο για τον μασκοφόρο εκδικητή «Ευλογητό».

Ο Αμερικανοϊάπωνας μουσικός προσγειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη χώρα μας, ερχόμενος από κράτος της ζώνης Σένγκεν, προκειμένου να εμφανιστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο σε χώρο της νότιας Αττικής. Κατά τον έλεγχο διαβατηρίων, ένας από τους αστυνομικούς εν υπηρεσία φάνηκε να αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τον Ευλογητό, κατα συρροή δολοφόνο που είχε απασχολήσει τις αρχές στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Με το ένταλμα σύλληψης να βρίσκεται ακόμα σε ισχύ, οι αρχές συνέλαβαν τον 38χρονο καλλιτέχνη, μεταφέροντάς τον στο κρατητήριο.

Χρειάστηκαν λίγες ώρες και αρκετή υπομονή από πλευράς του μουσικού, μέχρι να ξεκαθαριστεί η υπόθεση. Βλέποντας πως ο συλληφθείς δεν μιλάει ελληνικά, οι αστυνομικοί θεώρησαν αρχικά πως πρόκειται για κάποιο πανούργο κόλπο για να τους ξεφύγει. Μία τουρίστας που αναζητούσε ένα χαμένο αντικείμενο ήρθε να «βάλει τα πράγματα στη θέση τους», καθώς αναγνώρισε τον Aoki. Στη συνέχεια οι αρχές επικοινώνησαν με τον διοργανωτή που είχε καλέσει τον dj στη χώρα μας, ο οποίος μετέβη στο αεροδρόμιο για να παραλάβει ο ίδιος τον καλλιτέχνη.

Τελικά, ο Aoki αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές, ενώ οι αστυνομικοί που υπέπεσαν στο τραγικό αυτό λάθος ζήτησαν συγγνώμη. Ο ίδιος ο μουσικός έδειξε να το απολαμβάνει, παραμένοντας χαμογελαστός κατά τη  έξοδό του από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Ήταν ένα λάθος της στιγμής, πιθανότατα από υπερβάλλοντα ζήλο κάπιου οργάνου της τάξης. Είμαι χαρούμενος που οι ελληνικές Αρχές είναι τόσο σχολαστικές. Με κάνει να νιώθω πιο ασφαλής στην όμορφη χώρα σας» δήλωσε ο Aoki στο «Κουλούρι» καθώς εμπαινε στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στο ξενοδοχείο του.

tokoulouri.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here