Για την διεξαγωγή του 5ου Fur Shopping Festival, αλλά και για τα μέτρα που θα παρθούν για τον κορωνοϊό, μίλησε σήμερα το πρωί στον Χρήστο Νατσούλη και στον Antennes FM 93.6, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Απόστολος Τσούκας.

Ακούστε τη συνέντευξή του:

Επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά το Fur Shopping Festival η νέα διοργάνωση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς που κατάφερε να γίνει θεσμός μέσα σε ελάχιστα χρόνια λειτουργίας. Φέτος, το Fur Shopping Festival θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για το καθιερωμένο πλέον φθινοπωρινό εκθεσιακό γεγονός – σαλόνι γούνας για χονδρικές και λιανικές πωλήσεις γούνινων ενδυμάτων, δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ από γούνα, που προσφέρει στο αγοραστικό κοινό μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές!

Οι ενδιαφερόμενες γουνοποιητικές επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στα τηλέφωνα 24670-22353 και 24670-23116 ή στο e-mail info@akf.gr για να τους αποσταλεί η αίτηση συμμετοχής.

To 5th Fur Shopping Festival διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς σε συνεργασία με τη ΔΕΘ – HELEXPO, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Καστοριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here