Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη με εκπροσώπους της εταιρείας ΑΒΑΞ, η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή των υποδομών φυσικού αερίου  στην Π.Ε. Καστοριάς. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης,   ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Μάνος, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καστοριάς Στέλιος Κοτσάκος με τους Προϊσταμένους Συγκοινωνιακών Έργων και Δομών Περιβάλλοντος και αντίστοιχα Προϊσταμένους Ωρίμανσης Μελετών και Συγκοινωνιακών Έργων   Π.Ε. Κοζάνης.

Κατά τη διάρκεια  της συνάντησης αναλύθηκαν από την κατασκευαστική εταιρεία όλα  τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου, δόθηκαν οι λεπτομέρειες όδευσης των αγωγών και συζητήθηκαν λύσεις σε τεχνικά θέματα που μπορεί να προκύψουν στην πορεία κατασκευής. 

Παράλληλα, συζητήθηκαν οι άδειες τομών που πρέπει να δοθούν από την Π.Δ.Μ-Π.Ε. Καστοριάς για τα κομμάτια ευθύνης από τα οποία θα διέρχεται ο αγωγός και συγκεκριμένα από το τμήμα : περιοχή τέσσερα (στρατόπεδα) αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς και το τμήμα: Καστοριά- Δισπηλιό, αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια, ακολούθησε επιτόπια αυτοψία σε σημεία όδευσης του αγωγού.

σύσκεψη φυσικό αέριο
σύσκεψη φυσικό αέριο
σύσκεψη φυσικό αέριο
σύσκεψη φυσικό αέριο
σύσκεψη φυσικό αέριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here