Σαρωτικές αλλαγές από την επομένη των εκλογών – Νόμοι-εξπρές για φορολογία, πανεπιστημιακό άσυλο, διορθώσεις στον Ποινικό Κώδικα, λειτουργία τοπικής αυτοδιοίκησης, εκλογικό σύστημα – Ποια ονόματα παίζουν για τα βασικά υπουργεία – Με ποιους θα γίνει η διεύρυνση πέραν της ΝΔ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκηςακολουθεί τις τάσεις της εποχής, κάνοντας ευρεία χρήση των σύγχρονων μέσων της ψηφιακής περιόδου που διανύουμε, αλλά σε ορισμένα πράγματα ακολουθεί τις παραδοσιακές νόρμες επειδή θεωρεί ότι είναι πιο αποτελεσματικές. Oσοι, για παράδειγμα, τον επισκέπτονται στο γραφείο του στον 3o όροφο των κεντρικών γραφείων της οδού Πειραιώς, συχνά τον βλέπουν να σημειώνει σε ένα μπλοκάκι που έχει δίπλα του όποια ενδιαφέρουσα ιδέα ακούσει από τον συνομιλητή του.

Σε αυτό, λοιπόν, το μπλοκάκι, το οποίο ορισμένοι παρομοιάζουν με εκείνο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν πρόσωπα που είναι κοντά του, τις τελευταίες ημέρες γράφει και σβήνει ονόματα προσώπων τα οποία σχεδιάζει να αξιοποιήσει στη στελέχωση τόσο της κυβέρνησης, που θα σχηματίσει την επομένη των εκλογών, όσο και του κρατικού μηχανισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here