Εξιτήριο από το Ευγενίδειο νοσοκομείο έλαβε λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έπειτα από την αφαίρεση της κήλης στην οποία υποβλήθηκε χθες το απόγευμα.

Ο πρωθυπουργός υπεβλήθη σε προγραμματισμένη εγχείρηση ομφαλοκήλης.

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα (Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης. Ο Πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου.

Σήμερα το πρωί ο κ. Τσίπρας εξήλθε του νοσοκομείου χαμογελαστός συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα. Αφού χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το νοσοκομείο επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και τις ειλικρινείς ευχές τους όλους όσοι από χθες το απόγευμα έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά. Τελικά ήταν μια απλή αλλά αναγκαία επέμβαση που αποφασίσαμε εκτάκτως χθες το πρωί και σε λιγότερο από 24 ώρες επέστρεψα στα καθήκοντα μου. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους θεράποντες ιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξης μας, πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό» έγραψε ο κ. Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Πηγή: www.huffingtonpost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here