Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. και έρχεται σήμερα στην Καστοριά με το Νέο του Αριστούργημα, “ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ”.

Λίγα λόγια για το έργο…
Η αγάπη και το πάθος ενός Βασιλιά για τα ρούχα και την μόδα είναι τόσο μεγάλη, που όλοι στο βασίλειο δουλεύουν μόνο για αυτό. Τι γίνεται όμως όταν εμφανίζονται δύο ράφτες που ισχυρίζονται ότι τα ρούχα που ράβουν είναι ορατά μόνο σε όποιον κατέχει το αξίωμα του Βασιλιά; Ο Πρωθυπουργός, Ο Υπουργός μόδας και οι άλλοι ακόλουθοι του Βασιλιά, φοβούνται πλέον για την θέση τους. Τα ρούχα του Βασιλιά θα είναι έτοιμα στην μεγάλη εθνική γιορτή όπου όλοι περιμένουν με αγωνία να τον θαυμάσουν; Η μήπως όχι; Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Η συνέχεια… επί Σκηνής!!!

Συντελεστές της παράστασης
Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Δάσκαλος, Άννα Μαλτέζου, Δημήτρης Κατσογιάννος, Δήμητρα Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Σκηνοθεσία : Μίμης Καπέρδος

Διασκευή: Γιώργος Φραντζεσκάκης Βοηθός

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Παπασιδέρη

Σχεδιασμός Φωτισμών: Πασχάλης Λόκας

Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης

Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης

Κοστούμια: Γιώργος Φρατζεσκάκης

Κινησιολογία: Βαλεντίνο Βαλάσης

Μουσική Επιμέλεια: Χρύσα Καζάκου

Info
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ε.ΔΗ.ΚΑ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
2 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ – ώρες 11.30π.μ & 17.30μ.μ
Προπώληση: ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕΛΩΔΙΑ τηλ: 24670 86995

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here