Άλλο ένα ενδεικτικό περιστατικό της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας Αγγελή  καταγράφηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΚ στην ορεινή Κλεισούρα.

Το θέμα έφερε ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Τόμου, θέτοντας το ζήτημα της ιδιαιτερότητας της περιοχής από όπου κατάγεται, καθώς, όπως είπε, υπάρχουν οικίες που παραμένουν κλειστές τους χειμερινούς μήνες ή ακόμη και τους θερινούς, ζητώντας, με αίτημα που κατέθεσε και την περυσινή χρονιά, να αλλάξει ο τρόπος τιμολόγησης.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Ζαχαρίας Παύλου, υποστήριξε πως ζήτησε και την προηγούμενη χρονιά, οπότε του κατατέθηκε το αίτημα, επίσημη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των κατοίκων της Κλεισούρας με συγκεκριμένο αίτημα για τον τρόπο τιμολόγησης των οικιών της ορεινής περιοχής, κάτι που δεν …έπεισε τον κ. Τόμου, που τον κατηγόρησε ότι δεν ασχολήθηκε με το εν λόγω θέμα.

Τα …αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με τους δύο άντρες να σηκώνουν κατά πολύ τους τόνους, ενώ στη συζήτηση παρενέβη και ο Γιώργος Βασιλειάδης, χαρακτηρίζοντας ακατανόητη την επίθεση του κ. Τόμου προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ.

Η αντιπαράθεση σημειώθηκε στο πλαίσιο της συζήτησης για την επιβολή τελών της ΔΕΥΑΚ, οπότε ο κ. Παύλου πρότεινε να μην υπάρξει καμία αύξηση, με τον κ. Τόμου να καταψηφίζει την εισήγηση, ακριβώς λόγω των ενστάσεών του για την περιοχή της Κλεισούρας.

Στη συζήτηση υπερθεμάτισε ο δήμαρχος Καστοριάς, Ανέστης Αγγελής, που φάνηκε δυσαρεστημένος από τον κ. Παύλου (γεγονός καθόλου άσχετο με τις προηγούμενες αντιδράσεις του κ. Παύλου για την αύξηση των Δημοτικών Τελών), τονίζοντας, μάλιστα, ότι το νερό της Καστοριάς είναι πολύ ακριβό!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here