«Τα πάντα ρει» στο ματς Α.Ε. Γραμμοχωρίων- Νταηλάκης

Έχοντας ανοιχτούς «λογαριασμούς» από τον α’ γύρο τα «ελάφια» του Μπάμπη Θεοχάρη με τους «κυανόμαυρους» του Γιάννη Τσεμπερίδη, που απορρέουν από την ήττα τους με σκορ 1-0 στο Νταηλάκη, καλούνται το προσεχές Σάββατο να… λύσουν τις όποιες διαφορές άφησαν τότε.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Και οι διαφορές για τις οποίες γίνεται λόγος, έχουν να κάνουν με την προσπάθεια των γηπεδούχων να πάρουν το «αίμα» τους πίσω, στοχεύοντας αποκλειστικά στη νίκη, γνωρίζοντας, ωστόσο, ότι οι φιλοξενούμενοί τους δεν είναι από εκείνους που μπορούν εύκολα να υποχρεώσουν σε ήττα.

Το εν λόγω ματς, πάντως, είναι αδιάφορο βαθμολογικά για τα «ελάφια», ενώ για τους «κυανόμαυρους» υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο για το «τρίποντο», το οποίο και θα κυνηγήσουν, μιας και στις σκέψεις τους είναι η επάνοδός τους στην 4η θέση σε περίπτωση που η Ομόνοια Βογατσικού κάνει τη… στραβοτιμονιά στην Πεντάβρυσο.

Σε ό, τι, τώρα, σχετίζεται με την πρότασή μας για στοιχηματισμό, θα συστήσουμε το «over», καθώς πιστεύουμε ότι το ματς, ελέω έλλειψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος, θα είναι ανοιχτό και δίχως σκοπιμότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here