Ο Αντιδήμαρχος “Τουρισμού – Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων”, Λάζαρος Ζήσης, συναντήθηκε σήμερα το βράδυ με επιχειρηματίες της πόλης μας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού.

Με μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αντιδημαρχία Τουρισμού (πάρκο “Ολυμπιακής Φλόγας”) η ανοιχτή συζήτηση με αντικείμενο την προοπτική συνεργασίας της Αντιδημαρχίας Τουρισμού με τις τοπικές επιχειρήσεις ενόψει του Εορταστικού Δωδεκαήμερου (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια, Ραγκουτσάρια) 2016-2017.

Ο κ. Ζήσης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους τις απόψεις και τις προτάσεις τους με στόχο την πολύπλευρη και ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στον τόπο μας την περίοδο των εορτών.

Στην συζήτηση τέθηκαν διάφορες προτάσεις για την προβολή της πόλης και του τουριστικού της προϊόντος, αλλά και κυρίως των φετινών Ραγκουτσαριών. Επίσης, συζητήθηκε η λειτουργία του θεματικού πάρκου (Χωριό του Άι Βασίλη) στην Καστοριά το οποίο αν πραγματοποιηθεί με τον σωστό τρόπο θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού τόνησε ότι σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί αν θα δημιουργηθεί τελικά ή όχι, ενώ πρόσθεσε ότι η διοργάνωση θα ανατεθεί σε ιδιώτη.

Δημήτρης Δέλλιος

sunantisi antid tourismou epixeir

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here