Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού, την ευθύνη της διοργάνωσης του οποίου είχαν οι μεγάλοι μουσικοί με καταγωγή από την πόλη, Ισίδωρος και Γιούλα Αντωνίου με το Ωδείο Απόλλων, μαγεύοντας το κοινό που το παρακολούθησε.

Μάλιστα με ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος του Μορφωτικού συλλόγου Η ΟΡΕΣΤΙΣ, Άργους Ορεστικού κ. Κώστας Αδάμ, εξήρε την διοργάνωση και τους προσωπικά τους διοργανωτές.

Συγκεκριμένα ο κ. Αδάμ έγραψε:

Το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αργους Ορεστικού, έλαβε χώρα το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας.Καλλιτεχνικοί Διευθυντές ήταν οι Καστοριανοι Κιθαριστές, Ισίδωρος & Γιούλα Αντωνίου και διοργανωτής του Φεστιβάλ, το Ωδείο Απόλλων, με την στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και ειδικότερα του Προέδρου του Στέλιου Γκόλγκαρη.
Στις συναυλίες του Φεστιβάλ εμφανισθήκαν οι Κιθαριστικές Ορχήστρες Δυτ. Μακεδονίας & Καστοριάς υπό την διεύθυνση του Μαέστρου-Κιθαριστή Αλέξανδρου Παπαρίζου και Σολίστ τους Στέλιο Γκόλγκαρη, Ισίδωρο & Γιούλα Αντωνίου. Μαζί τους συνέπραξε και η περίφημη Χορωδία ” Η Ορεστίς” σε έργα των κορυφαίων Ελλήνων Συνθετών, Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζηδάκι, υπό την διδασκαλία του μαέστρου της Ντίνου Ταμβάκη. Επίσης εμφανίσθηκε ο γνωστός Συνθέτης-Κιθαριστής Γιώργος Παπαδόπουλος με την Ακορντεονίστρια Σοφία Πατσιούρα.Ως πρόεδρος της ” Ορεστίδος” θα ήθελα να δώσω τα θερμά συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές Ισίδωρο και Γιούλα Αντωνίου και στον φίλο πρόεδρο της Ενωσης Κιθαριστών Ελλάδος Στέλιο Γκόλγκαρη για την σπουδαία αυτή εκδήλωση και να δηλώσω ότι ο σύλλογος μας είναι στη διάθεση τους για διεύρυνση της αρμονικής συνεργασίας μας.

Φωτογραφία του Kostas Adam.

Φωτογραφία του Kostas Adam.

Φωτογραφία του Kostas Adam.

Φωτογραφία του Kostas Adam.

Φωτογραφία του Kostas Adam.

Φωτογραφία του Kostas Adam.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here