Στη γκάμα των επιλογών της ΕΠΟ με τις υποψήφιες χώρες για να διοργανώσουν τον τελικό του Κυπέλλου, προστέθηκε κι εκείνη της Αλβανίας, η οποία μάλιστα συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, μαζί με τη Ρουμανία

Μετά το νέο «όχι» της κυπριακής αστυνομίας για να διεξαχθεί ο τελικός στην Κύπρο, η ΕΠΟ στράφηκε σε άλλες επιλογές, αλλά συνέχισε να αναζητεί τρόπο και τοποθεσία για να λάβει χώρα ο τελικός σε χώρα του εξωτερικού.

Μετά τα δημοσιεύματα για το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, ήρθε και η προοπτική της Αλβανίας να τεθεί στο τραπέζι κι αυτή τη στιγμή ο τελικός κινείται ανάμεσα στις τρεις αυτές πόλεις.

Εκείνη της Σερβίας και του Βελιγραδίου και δεν συγκεντρώνει τόσες πολλές πιθανότητες εξαιτίας του φόβου που υπάρχει να γίνουν επεισόδια μεταξύ οπαδών και κάπως έτσι οι Αλβανία και Ρουμανία είναι εκείνες που συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις ομοσπονδίες αυτών των τριών χωρών έχει απαντήσει θετικά στο να γίνει εκεί ο τελικός, όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστο το ποια είναι.

Τέλος, δεν θα έπρεπε να αποκλείεται ακόμη και μία τρίτη επαναπροσέγγιση στην Κύπρο, προκειμένου να πειστεί η αστυνομία και να γίνει τελικά εκεί ο τελικός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here