Μεγάλη κινητικότητα στον Ο.Α.Καστοριάς ΚΕΛΕΤΡΟΝ αφού σε μικρό χρονικό διάστημα ,στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του ομίλου ,θα φιλοξενηθούν μεγάλα events.

Αρχή με το καστοριά τέννις cup open στις 26 αυγούστου εως 4 σεπτεμβρίου ,τουρνουά όπου αναμένεται ξανά ρεκόρ συμμετοχών.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την τρίτη 23 Αυγούστου 2016

tennis open kastoria 2016

Το δεύτερο γεγονός είναι και το πιο δύσκολο μιας και πρώτη φορά διοργανώνεται κάτι παρόμοιο στην περιοχή .
 
Μετά από πολλές επαφές με το διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή του my tennis time Παπαζαφειρόπουλο Γεώργιο (πτυχιούχο νομικής και παντείου)αποφασίστηκε η από κοινού διοργάνωση τριήμερου καμπ ενηλίκων στην καστοριά .
 
Το πρόγραμμα του τριημέρου είναι πλούσιο(βιντεοσκοπήσεις,βιντεοαναλύσεις,τεχνικές αναλύσεις,μετρήσεις ταχύτητας κτυπημάτων….) και στόχος είναι να προσελκυθεί μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων
 
Για το σκοπό αυτό προκρίθηκε η επιλογή του TED AGGELINOS http://tedangelinos.gr/ επαγγελματία παίκτη παγκόσμιας κλάσης που έχει φτάσει μέχρι το νο 250 στον κόσμο και συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μαζί του και να δεχθούν τις συμβουλές του για τη βελτίωση της απόδοσής τους.
 
Το ΚΕΛΕΤΡΟΝ όμιλος που αγωνίζεται στην Α Εθνική κατηγορία και στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας (9η θέση το 2015) προάγει όχι μόνο τον αγωνιστικό αθλητισμό αλλά και τον ψυχαγωγικόαθλητισμό με δύο εξειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής.

master shots keletron

Σας περιμένουμε!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here