Επίθεση από τους αντάρτες Χούθι – Φλόγες κοντά στις εγκαταστάσεις της Aramco – Φόβοι μήπως ακυρωθεί ο δεύτερος αγώνας της Formula 1 – Πριν από λίγες ημέρες είχε σημειωθεί έκρηξη και πάλι κοντά σε αποθήκη πετρελαίου

Κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους οι αντάρτες Χούθι, στη Σαουδική Αραβία, λίγο προτού αρχίσουν οι ειρηνευτικές συνομιλίες, στις 29 Μαρτίου στο Ριάντ, για την ειρήνη στην Υεμένη. Νέα τεράστια – αυτή τη φορά –  έκρηξη σημειώθηκε στο βασίλειο, ενώ και πριν από λίγες ημέρες οι αντάρτες είχαν επιτεθεί σε άλλη αποθήκη πετρελαίου.

Η νέα έρηξη από τους αντάρτες Χούθι έγινε κοντά στις εγκαταστάσεις της πετρελαϊκής Aramco. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, όμως ο Αραβικός Σύνδεσμος λίγο μετά την επίθεση εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία αναμένεται σύντομα απάντηση. 

Το περιστατικό  σημειώθηκε μόλις 12 μίλια μακριά από την πίστα του Grand Prix όπου θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της Formula1. Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι της Formula 1 δήλωσαν ότι θα παρακολουθούν στενά την κατάσταση για να αποφασίσουν εάν θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της σεζόν, την Κυριακή.

Πυκνός μαύρος καπνός φάνηκε στον ουρανό κοντά στην πίστα, καθώς βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν φλόγες κοντά στις εγκαταστάσεις της Aramco.

Διαβάστε περισσότερα εδώ – Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here