Τέσσερις νέους «ένοικους» απόκτησε το… ρετιρέ της βαθμολογίας

Ερήμην του Νταηλάκη που είχε ρεπό στην 5η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας Pizza & Barfood «Η πάπια», έξι ήταν οι ομάδες που διεκδικούσαν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο, εκ των πραγμάτων, ήταν αδύνατον και οι έξι να πετύχουν τους στόχους που είχαν βάλει, δηλαδή, να νικήσουν στις αναμετρήσεις που είχαν να δώσουν, με αποτέλεσμα τέσσερις από αυτές τελικά να προσθέσουν «τρίποντο» στο ενεργητικό τους και, κατά συνέπεια, να σκαρφαλώσουν στο πιο προνομιούχο «διαμέρισμα» της… πολυκατοικίας.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Έτσι, ο Παναργειακός, η Α.Ε. Γραμμοχωρίων, η Αστραπή Μεσοποταμίας και ο Γράμμος Μαυροχωρίου, με τις νίκες που σημείωσαν: ο πρώτος στην Κορησό επί της Δόξας με σκορ 1-4,  η δεύτερη επί της Α.Ε. Βιτσίου στο Τοιχιό με 2-3, η τρίτη στην Κολοκυνθού επί του Κρόνου με σκορ 0-3 και ο τέταρτος στους Αμπελόκηπους με σκορ 0-1 επί της Δόξας, αντίστοιχα, κέρδισαν το εισιτήριο της ανόδου τους στο υψηλότερο «σκαλί» του βάθρου της βαθμολογίας, έχοντας από κοινού 10 πόντους.

Στη θέση, έχοντας 8 βαθμούς, υποχρεώθηκε να κατέβει ο Νταηλάκης, ένεκα του ρεπό που είχε στο πρόγραμμά του, όμως, έπειτα από το ισόπαλο (3-3) στην Πολυκάρπη του Ηρακλή με την Ομόνοια Βογατσικού, οι «κυανόμαυροι» του Γιάννη Τσεμπερίδη  απόκτησαν συγκάτοικους στο δεύτερο «σκαλί» της βαθμολογίας τόσο τους «πράσινους» του Ρούλη Κυβεντίδη όσο και τις «αρκούδες» του Θόδωρου Ποντίκη.

Στην θέση, όπου είναι μόνοι τους με 7 πόντους, ανέβηκαν οι «βυσσινί» του Κάστορα, μετά το νικηφόρο (4-5) πέρασμά τους από την Πεντάβρυσο, ενώ στην και με βαθμούς 4 παρέμειναν οι «μαυραετοί» του Δημήτρη Ζαρογιάννη, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν την καλή παράδοση που είχαν στα ματς με τους «κυανόλευκους» του Βασίλη Αναγνωστόπουλου, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-1.

Στη 10η και 11η διατηρήθηκαν ο Κρόνος και η Πεντάβρυσος, έχοντας 3 βαθμούς, ενώ στον «πάτο» της βαθμολογίας η κατάσταση δεν άλλαξε, αφού τις δύο τελευταίες θέσεις εξακολουθούν να κατέχουν η Δόξα Κορησού και η Α.Ε. Βιτσίου, έχοντας 1 πόντο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι η 5η αγωνιστική ήταν η παραγωγικότερη από πλευράς επίτευξης τερμάτων στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς σημειώθηκαν 29 γκολ, έναντι 27 που είχαν καταγραφεί στην 3η αγωνιστική. Άξιο, επίσης αναφοράς, είναι το γεγονός, ότι η Α.Ε. Βιτσίου «έσπασε»- επιτέλους- την … κακοδαιμονία που την κυνηγούσε μέχρι σήμερα στο να πετύχει ένα γκολ, με αποτέλεσμα ο στατιστικός πίνακας και στη στήλη του με αναφορά στην παραγωγικότητα των ομάδων στην επίθεση να μην περιλαμβάνει πλέον καμία.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 4 5
ΚΡΟΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΗ 0 3
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ 0 1
ΚΟΡΗΣΟΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1 4
ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 2 3
ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ 3 3
ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΡΕΠΟ

 

Η βαθμολογία

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β δ.τ.
1 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 14 2 10 12
2 ΑΣΤΡΑΠΗ 11 3 10 8
3 ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 15 9 10 6
4 ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ 9 7 10 2
5 ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ 14 9 8 5
6 ΝΤΑΗΛΑΚΗ 9 5 8 4
7 ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ 11 9 8 2
8 ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 13 15 7 -2
9 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 6 10 4 -4
10 ΚΡΟΝΟΣ 2 11 3 -9
11 ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ 10 20 3 -10
12 ΚΟΡΗΣΟΣ 3 10 1 -7
13 ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ 2 9 1 -7

 

Επόμενοι αγώνες (6η αγωνιστική)

ΚΡΟΝΟΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΟΡΗΣΟΣ
ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ
ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ
ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ ΡΕΠΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here