Στην α’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, η ομάδα της Πολυκάρπης αντιμετωπίζει αύριο (Τετάρτη 4 μ.μ.) στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών τον «Πυρσό», έχοντας ως στόχο την πρόκριση.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Μόνο αδιάφορος δεν δηλώνει ο Κυπελλούχος 2018 της Ε.Π.Σ. Καστοριάς «Ηρακλής» Πολυκάρπης στην πρώτη του «μάχη» στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος με αντίπαλο τον «Πυρσό» στα Γρεβενά, όπου στα σχέδιά του είναι να σβήσει τη… φλόγα των γηπεδούχων για πρόκρισή τους στη β’ φάση.

«Ναι», λοιπόν, στην πρόκριση στην επόμενη φάση… ψηφίζουν οι «πράσινοι» του Ρούλη Κυβεντίδη στην αυριανή αναμέτρησή τους με τον Κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, έχοντας, ωστόσο, πλήρη συναίσθηση του πόσο δύσκολο είναι το εν λόγω παιχνίδι, μιας και γνωρίζουν πως ο «Πυρσός» αποτελείται από παίκτες που προέρχονται από το πάνω «ράφι» του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου, που, επίσης, στοχεύουν στη νίκη- πρόκριση στη β’ φάση του θεσμού.

Με ιδιαίτερο, τέλος, ενδιαφέρον αναμένεται το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθότι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά μεταξύ τους, ενώ, άξιο αναφοράς, είναι το γεγονός, πως όποια πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στη β’ φάση, θα συναντήσει εκεί τον νικητή του αγώνα Θεσπρωτός- ΟΦ Αγίου Ματθαίου, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η ομάδα από την Ηγουμενίτσα, μιας και τη χωρίζει μια κατηγορία από το Κερκυραϊκό συγκρότημα, με την εν λόγω, πάντως, αναμέτρηση- αν παρεμπιπτόντως περάσει ο Θεσπρωτός-  να έχει οριστεί- βάσει κλήρωσης- να διεξαχθεί στην Ηγουμενίτσα.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : 11.04.2018, ώρα έναρξης: 16:00

1     ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ Α.Σ.                  ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ Ο.Φ
2     ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ Α.Ο.Ν.              ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
3     ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ      ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΤΑ Α.Ο
4     ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΦΑΣ        ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : 25.04.2018, ώρα έναρξης: 16:30

5     Νικητής αγώνα 1         Νικητής αγώνα 4
6     Νικητής αγώνα 3         Νικητής αγώνα 2

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : 09.05.2018, ώρα έναρξης: 17:00

7     Νικητής αγώνα 5         Νικητής αγώνα 6

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here