Ανάρτηση του πρόεδρου του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς Μακεδνός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ 25, Θωμάς Μόσχος με αφορμή ανακοίνωση του βουλευτή ΝΔ Καστοριάς, Ζήση Τζηκαλάγια.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ας ενημερώσει κάποιος τον βουλευτή μας Ζήσης Τζηκαλάγιας ότι θα είχαμε και εμείς στην Καστοριά «ανάλογο Νυμφαίο» αλλά η κυβέρνηση του κατήργησε ολόκληρο φορέα και μαζί με αυτόν 4.000.000 χρηματοδότηση για ανάπτυξη τουρισμού στην Καστοριά..ίσως τότε να μην ξόδευε τους φόρους μας για ταξίδια σε άλλους νομούς ώστε να αναδεικνύει την ανάπτυξη άλλων περιοχών και την ανικανότητα τους να αναπτύξουν τον δικό μας νομό μας…

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Τζηκαλάγιας Ζήσης 20 ώ. To πανέμορφο Νυμφαίο ανήκει εκκλησιαστικά στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας.Π Πολλοί ντόπιοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Καστοριά.Στον επιβλητικό Άϊ-Νικόλα χοροστάτησε στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών Δαυϊδ.Βρεθήκαμε εκεί μαζί με τους Βουλευτές Φλωρίνης κ.Γιάννη Αντωνιάδη και Ά Θεσσαλονίκης κ.Στράτο Σιμόπουλο και τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ.Άνθιμο Μπιτάκη Ευχαριστούμε για την θερμή φιλοξενία τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ.Πέτρο Τζούτζια. 2×በ ਜ 101"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here