Αλλαγή… φρουράς στην κορυφή της βαθμολογίας προέκυψε μετά τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Alexiou Car & Service, όπου, πλέον, εγκαταστάθηκε μόνη η ομάδα των Ελπίδων Μεσοποταμίας, έχοντας επικρατήσει με σκορ 6-1 των Ροσσονέρι, οι οποίοι, κατά πως φάνηκε, έκαναν το λάθος να πάρουν το προβάδισμα (0-1) στο παιχνίδι.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Επτά, ωστόσο, γκολ σημειώθηκαν και στο ματς Εθνικός Βασιλειάδας- Νέστωρ Νεστορίου, στο οποίο νικητής με σκορ 3-4 αναδείχθηκε ο Νέστορας, με αποτέλεσμα η επιστροφή του στα χαμόγελα να του δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ να σημειωθεί, πως έχει κι ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον ΠΑΣ Λεύκης, που την περασμένη Κυριακή αναβλήθηκε.

Τέλος, η Φλατσάτα Οινόης, που βρίσκεται στο γκρουπ των πρωτοπόρων, πέρασε νικηφόρα από τη Λεύκη με σκορ 1-3, απέχοντας μόλις έναν βαθμό από τις Ελπίδες.

Στα αξιοσημείωτα, εν κατακλείδι, της 9ης «στροφής» του τρέχοντος πρωταθλήματος, είναι το γεγονός, ότι σημειώθηκαν τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη αγωνιστική ημέρα, 18 το σύνολο, σπάζοντας το ρεκόρ που κρατούσε η 5η, στην οποία είχαν επιτευχθεί 16.  

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ 1 3
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ ΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ 3 4
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΡΟΣΟΝΕΡΙ 6 1
ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ΡΕΠΟ

 

Η βαθμολογία

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β
1 ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 24 12 16
2 ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ 11 5 15
3 ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ 14 12 14
4 ΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ 16 13 12
5 ΡΟΣΟΝΕΡΙ 15 13 12
6 ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ 12 22 4
7 ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 4 19 1

 

Επόμενοι αγώνες (10η αγωνιστική)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑΣ ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ
ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ
ΝΕΣΤΩΡ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ ΡΟΣΟΝΕΡΙ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΡΕΠΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here