«Μολών λαβέ», σκοπεύουν να πούνε οι «ενωσίτες» του Νίκου Γατόπουλου, στον εδώ και έξι αγωνιστικές μόνιμο κάτοικο της 3ης θέσης στον πίνακα της βαθμολογίας Γράμμο Μαυροχωρίου, τον οποίο θα φιλοξενήσουν το Σάββατο στο γήπεδό τους, έχοντας τριπλό στόχο.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Ο πρώτος, έχει να κάνει με την επιστροφή τους στα «τρίποντα» έπειτα από τρεις αγωνιστικές, ο δεύτερος, αφορά στη βελτίωση της θέσης τους στη βαθμολογία, που αν παρεμπιπτόντως κάνουν «κτήμα» τους τη νίκη, τότε θα κάνουν ένα  αποφασιστικής σημασίας βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ ο τρίτος, σχετίζεται με την επιθυμία τους να πάρουν το «αίμα» τους πίσω για την ήττα με σκορ 4-2 που γνώρισαν στον α’ γύρο στο Μαυροχώρι.

Οι βλέψεις, ωστόσο, των γηπεδούχων για τη σαββατιάτικη αναμέτρησή τους με τον Γράμμο Μαυροχωρίου, αλήθεια είναι, ότι προσκρούουν πάνω στην αξιοπιστία των «κυανόλευκων» του Βασίλη Αναγνωστόπουλου, που στους έξι τελευταίους αγώνες που έδωσαν μετρούν μόνο νίκες, με αποτέλεσμα η «υπόθεση»… τρίποντο να θεωρείται γι’ αυτούς εξαιρετικά δύσκολη.

Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Νίκου Γατόπουλου, δηλώνουν πως δεν πτοούνται από το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοί τους παρουσιάζονται τελευταία εξαιρετικά δυνατοί και πως θα κάνουν ό, τι περνάει από τα πόδια τους, προκειμένου να αντιπαρατεθούν στα ίσα μαζί τους.

Τέλος, σχετικά με την πρότασή μας για στοιχηματισμό, αυτό που θα συστήσουμε είναι το «over», όντας επηρεασμένοι από το αποτέλεσμα του α’ γύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here