Τη ρεβάνς για την ήττα του στον α’ γύρο στην Κορησό θα γυρέψει ο Γράμμος Μαυροχωρίου

Βαθμολογικά αδιάφορος μπορεί να είναι ο Γράμμος Μαυροχωρίου, ένεκα της εξασφάλισης από πλευράς του της 3ης θέσης στον πίνακα της βαθμοθηρίας, ωστόσο, δεν φαίνεται να αδιαφορεί για την εντός έδρας κόντρα του με τους «μαυραετούς» του Σπύρου Μηλιάτη, μιας και στη μνήμη του υπάρχει «καρφωμένη» η ήττα που γνώρισε στην Κορησό στον α’ γύρο με σκορ 1-0, την οποία θέλει να ανταποδώσει.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Από την άλλη, στις τάξεις της Δόξας, όπου το κλίμα μετά τη νίκη της επί της Α.Ε. Γραμμοχωρίων με 3-1 είναι πάρα πολύ καλό, αυτό που θα ψάξουν οι παίκτες της στην εν λόγω αναμέτρηση έχοντας ηθικό ακμαίο, δεν είναι άλλο από το να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς, ώστε να μη φτάσουν στην τελευταία αγωνιστική να επιζητούν τη νίκη επί του Κάστορα στην έδρα τους για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τέλος, σχετικά με την προσφιλή μας συνήθεια να προτείνουμε κάποιο σημείο για στοιχηματισμό, αυτό που θα συστήσουμε είναι το «over», πιστεύοντας πως το εν λόγω ματς θα έχει περισσότερα των δύο γκολ απ’ ό, τι ο αγώνας του α’ γύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here