«Ή ταν ή επί τας», αναμένεται να πούνε οι «γουναράδες» στην αναμέτρησή τους με την πρωτοπόρο στη βαθμολογία ομάδα της Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τους βγάλει από τη ζώνη του… λυκόφωτος

Του Δαμιανού Δέλλιου

Με νωπές τις μνήμες από τις δύο κατά σειρά ήττες της και, μάλιστα, εντός έδρας, η Καστοριά θα φιλοξενήσει αύριο (4 μ.μ.) στο… σπίτι της την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, σε ένα παιχνίδι, θα έλεγε κανείς, «χωρίς αύριο» γι’ αυτήν, μιας και με ένα ενδεχόμενο νέο (τρίτο) «στραβοπάτημά» της όλα θα γίνουν… μαύρα και άραχνα στις τάξεις της.

Είναι, λοιπόν, προφανές, ότι περιθώρια άλλης ήττας εντός των «τειχών» τους δεν έχουν οι «ερυθροκίτρινοι» και αυτό το γνωρίζουν όλοι, παίκτες, προπονητής και παράγοντες, με αποτέλεσμα η κινητοποίησή τους για την αυριανή αναμέτρηση να είναι μεγάλη, έχοντας δε, κατά νου τη ρήση «η ανάγκη πείθει και θεούς», που σημαίνει πως είναι αποφασισμένοι να τα… δώσουν όλα για το πρώτο «τρίποντο» στη φετινή σεζόν.

Το παιχνίδι, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζουν οι παίκτες του Διονύση Λίτσκα, ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως, κατά πως δηλώνουν, στις προθέσεις τους είναι να επιδείξουν την απαιτούμενη γενναιότητα και παλικαριά, καλώντας, παράλληλα, τους φίλους- οπαδούς τους να σταθούν- εκ νέου- στο πλευρό τους και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη στο χορτάρι, προκειμένου να προκύψει η αγωνιστική και, συνάμα, βαθμολογική «άνθιση» που προσδοκούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here