Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Τρίτης (21.09.2021) στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη, μετά από εισβολή γονέα, ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει την σχολική κάρτα για το παιδί του – μαθητή του σχολείου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του grtimes.gr, o πατέρας φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο, όταν εισέβαλε στην κυριολεξία στο σχολείο, χωρίς το αποτέλεσμα του self test του παιδιού του, στο πλαίσιο των μέτρων που εφαρμόζονται, κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να απείλησε τους εκπαιδευτικούς, αλλά και να έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ αρνούνταν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από το σχολείο, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η ΕΛΑΣ!

Ο αρνητής πατέρας μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Θέρμης, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία, ενώ ο μαθητής παραμένει στην αυλή του σχολείου μέχρι την έκβαση της υπόθεσης.

Στον εισαγγελέα παραπέμπεται ο αρνητής πατέρας, ο οποίος προκάλεσε επεισόδιο το πρωί της Τρίτης στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το GRTIMES.

Εναντίον του πατέρα κατέθεσε μήνυση η διευθύντρια του σχολείου. Ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει την σχολική κάρτα του παιδιού του, φέρεται να κινήθηκε εναντίον της, σπρώχνοντάς την, ενώ αρνούνταν να απομακρυνθεί από το σχολικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να κληθεί η ΕΛΑΣ και να οδηγηθεί ο αρνητής γονέας στο ΑΤ Θέρμης.

Σε βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTIMES σχηματίζεται δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης δημόσιας υπηρεσίας, η οποία αποστέλλεται στον εισαγγελέα, στον οποίο και θα οδηγηθεί ο δράστης αργότερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Για άτομο που φέρεται να είναι αρνητής και της μάσκας και των self tests, έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Θέρμης Στέλιος Αποστόλου, σχολιάζοντας το περιστατικό με τον πατέρα που δημιούργησε επεισόδιο στο 2ο Δημοτικό σχολείο της Θέρμης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, ο πατέρας ήθελε να βάλει το παιδί στο σχολείο χωρίς το self test και στη διάρκεια του επεισοδίου που ακολούθησε, φέρεται να απώθησε βίαια τη διευθύντρια.

Ακούστε τί δήλωσε στο GRTIMES για το περιστατικό, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θέρμης, Στέλιος Αποστόλου.

grtimes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here