Θηροφύλακες συνέλαβαν τέσσερα άτομα για νυκτερινή θήρα λαγών στο Γέρμα Καστοριάς. Κατασχέθηκαν όπλα και αυτοκίνητο.

Νέα μεγάλη επιτυχία της θηροφυλακής των κυνηγετικών οργανώσεων.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 κατά τις πρωινές ώρες συνελήφθησαν από θηροφύλακες (της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας-Θράκης και του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας) τέσσερα άτομα για παράνομη θήρα δυο (2) λαγών με χρήση μηχανοκίνητου μέσου.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Τ.Κ Γέρμας του Δήμου Άργους Ορεστικού της Π.Ε. Καστοριάς. Κατασχέθηκαν οι δυο λαγοί, το αγροτικό όχημα ΤΟΥΟΤΑ HILUX 4X4 που χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη θήρα των λαγών καθώς και τρία (3) κυνηγετικά όπλα.

Οι παραβάτες οδηγήθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικών του Α.Τ Άργους Ορεστικού στο Αστυνομικό Τμήμα του Άργους όπου μετά την ολοκλήρωση της προανακριτικής διαδικασίας αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή της Εισαγγελέως για να ορισθεί τακτική δικάσιμος, ενώ τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για την παράνομη θήρα, παραδόθηκαν στην Διεύθυνση Δασών Καστοριάς.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην Ελληνική Αστυνομία και ειδικά στους αστυνομικούς του Α.Τ. Άργους Ορεστικού για την άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματική συνδρομή.

ΚΟΜΑΘ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here