Στο Άργος Ορεστικό θα βρεθεί εκ νέου τηλεοπτική ζωντανή εκπομπή της ΕΡΤ 3, κάτι που έχει ξανασυμβεί το Δεκέμβριο που μας πέρασε με την ευκαιρία του Πρωτοχρονιάτικου Καρναβαλιού!

Σύμφωνα με πληροφορίες της sentra.com.gr η εκπομπή που ήταν διάρκειας τριών ωρών και εξ ολοκλήρου ζωντανή από το Άργος Ορεστικό, πρόκειται να επαναληφθεί καθώς όλοι οι παράγοντες μείνανε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι.

Ο πήχης έχει τεθεί ψηλά και παρότι ακόμα παραμένει άγνωστο το πότε ακριβώς θα ξαναγίνει ζωντανή εκπομπή, ο δήμος Άργους Ορεστικού με τους συνεργάτες του, έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία.

Σήμερα μάλιστα με την βοήθεια των παιδιών της ομάδας του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ξεκίνησαν γυρίσματα που επιμελούνται ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος και ο Μάριος Κωνσταντινίδης και περιέχουν πολλές εκπλήξεις εξ μέρους του Άργους Ορεστικού, τόσο για την ΕΡΤ 3 όσο για το τηλεοπτικό κοινό.
Μάρκος Πετρόπουλος

Η sentra.com.gr παρακολούθησε τα πρώτα γυρίσματα σήμερα το απόγευμα στο Δασάκι του Άργους Ορεστικού όπου οι μικροί Αργείτες έγραψαν το καλωσόρισμα στην κρατική τηλεόραση με τα σώματά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here