Την Τρίτη στην Καστοριά η Όλγα Γεροβασίλη για την παράδοση της δωρεάς του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο

Την ερχόμενη Τρίτη 14 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η παράδοση των δύο απαραίτητων μηχανημάτων για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Καστοριάς ύψους 120 χιλιάδων ευρώ, δωρεά της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Την παράδοση θα πραγματοποιήσει η βουλευτής Καστοριάς με το ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου και η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη. 

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 13 Απριλίου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έπειτα από τηλεδιάσκεψη με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και την βουλευτή Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου Τσίπρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της πανδημίας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου είχαν εντοπιστεί εκτεταμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Τότε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ για την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που εντοπίζονται στο νοσοκομείο Καστοριάς και την πίεση που δέχεται από κρούσματα και μετά από συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του νοσοκομείου και τον διοικητή του, να προχωρήσει στη συμβολική αλλά και ουσιαστική δωρεά, ενός κλίβανου αποστείρωσης ατμού 400lt και ένός φορητού ακτινολογικού μηχανήματος, κόστους 120.000 ευρώ.

Το μήνυμα της Ολυμπίας Τελιγιορίδου για την απόφασή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει το κόμμα στη δωρεά δύο σημαντικών μηχανημάτων στο νοσοκομείο Καστοριάς

Όπως έγραψε: Δωρεά μηχανημάτων της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο Καστοριάς. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα για την πρωτοβουλία του και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την συνεισφορά της. Αισθάνομαι περήφανη!».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ