Την βασιλόπιτά της έκοψε η ΟΝΝΕΔ Καστοριάς (Φωτο)

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόποτας πραγματοποίησε χθες η ΟΝΝΕΔ Καστοριάς.

ΟΝΝΕΔ Καστοριάς:

Σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και με ευχές για μία νέα δημιουργική χρονιά, όπου απαιτείται εγρήγορση και ετοιμότητα για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που υπήρξε στη χώρα μας μετά την Μεταπολίτευση, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Περιφερειάρχης ΟΝΝΕΔ Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Πούχιας, ο Τομεάρχης Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Γκαλίτσας και πολλά άλλα τοπικά κομματικά στελέχη.

Τυχερός της βραδιάς ο Αργύρης Τσάνταρης!

Ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πάντα πρωτοπόρα και πάντα μπροστά στον Αγώνα

Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου:

“Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, να αγωνίζομαι από μικρή για τις αρχές και τις ιδέες της Παράταξης, η ΟΝΝΕΔ αποτελούσε την Οργάνωση που ήταν πάντοτε μαζική και πρωτοπόρα σε όλους τους αγώνες. Αυτό το μήνυμα έδωσα στα παιδιά εχθές, με την παρουσία μου στην πολύ όμορφη εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς.

Η σημερινή Ελλάδα δεν είναι αυτή που αξίζει σε αυτά τα παιδιά. Δεν είναι αυτή που θέλουνε. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για να αλλάξουμε την Καστοριά μας, τη χώρα μας, με αυτή τη γενιά και να οδηγήσουμε την Ελλάδα και τον τόπο μας σε νέα μονοπάτια αισιοδοξίας”.

Φωτογραφία του χρήστη Onned Kastorias.

Φωτογραφία του χρήστη Onned Kastorias.Φωτογραφία του χρήστη Onned Kastorias.Φωτογραφία του χρήστη Onned Kastorias.Φωτογραφία του χρήστη Onned Kastorias.Φωτογραφία του χρήστη Onned Kastorias.Φωτογραφία του χρήστη Onned Kastorias.Φωτογραφία του χρήστη Onned Kastorias.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here